%

Baju Melayu Bulan Bintang Kids 2022 40 Jenis Warna 40 Colour Variation

RM179.00 RM159.00

Cantiknya #bajumelayufavourite kids ada 40 jenis warna. Sweet dan ceria je bila anak-anak korang pakai time raya nanti 😍

Mommy dan daddy dah boleh cepat-cepat grab #bajumelayufavourite kids kat tshirtmudah.com sebelum sold out okay!

✨ BAJU MELAYU, BAJU MELAYU KIDS & KURTA FAVOURITE 2022‼️

💯 READYSTOCK

🚚 FAST POSTAGE FROM HQ

🔥 CUSTOMER SERVICE 24/7

#bulanbintang
#bajumelayu2022
#rayatetapraya22

Clear
SKU: TM Bulan Bintang Kids Category: Tags: , , ,

Reasons to buy

Fast delivery to any location
Secure payments
Eco-friendly manufacturing
Trust badge

#bajumelayufavourite kids dengan material ‘Italian Avanti Fabric’ adalah penyelamat mak-mak yang tengah mencari baju yang selesa untuk anak-anak pakai di pagi raya nanti

Dah tak perlu risau anak akan meragam sebab #bajumelayufavourite kids ni tak panas dan mempunyai fabrik yang lembut 😍

✨ BAJU MELAYU, BAJU MELAYU KIDS & KURTA FAVOURITE 2022‼️

💯 READYSTOCK

🚚 FAST POSTAGE FROM HQ

🔥 CUSTOMER SERVICE 24/7

#bulanbintang
#bajumelayu2022
#rayatetapraya22

Colour

ICY BLUE, SKY BLUE, BABY BLUE, ROYAL BLUE, ASH BLUE, NAVY BLUE, MIDNIGHT BLUE, LAVENDER BLUE, POWDER BLUE, TIFFANY BLUE, ARCTIC BLUE, EGGPLANT PURPLE, LILAC PURPLE, THISTLE PURPLE, BURGUNDY PURPLE, MAROON RED, SCARLET RED, ROSE PINK, CHAMPANGE, ASH BROWN, NUDE, GOLDEN BROWN, BEIGE BROWN, KHAKI BROWN, PISTACHIO GREEN, TEA GREEN, MINT GREEN, DUSTY GREEN, SAGE GREEN, OLIVE GREEN, MOSS GREEN, EMERALD GREEN, BLAZE ORANGE, BUTTERSCOTCH YELLOW, LAGUNA YELLOW, LEMONADE YELLOW, CREAM, OFF WHITE, LAVA GREY, RAVEN BLACK

Size

0-1, 2-3, 4-5, 6-7, 8-9, 10-11